groente & fruit als relatiegeschenk of kerstpakket

Als pakket of in de vorm van kadobon

Knook AGF biedt heel veel mogelijkheden op het gebied van relatie- en kerstgeschenken.

Naast de mogelijkheden van groente en fruit, bestaat er ook de mogelijkheid producten van lokale ondernemers of onze partners toe te voegen. In samenspraak met u maken wij van het pakket een feestje.

kerstpakket / relatiegeschenk

Groente & Fruit Pakketten

KNOOK AGF is gespecialiseerd in allerhande groente en fruitpakketten. Wij kunnen voor elk budget een vers pakket samenstellen die voldoet aan uw wensen. De pakketten worden op een door u gewenst moment geleverd, zodat een ieder kan genieten van de vers producten.

De pakketten groot of klein kunnen worden aangevuld met producten van lokale ondernemers of onze partners, zoals jam of bonbons, maar ook een fles wijn of een lekkere rollade.

Gepersonaliseerde kadobonnen met een fles wijn en bonbons

Omdat niet iedereen van spruitjes houdt

Kadobonnen

Of misschien omdat niet iedereen van spruitjes houdt, toch een kadobon zodat uw relaties zelf kunnen kiezen uit ons uitgebreide aanbod. Misschien willen ze met de feestdagen graag een groente en/of vlees gourmet schotel, of misschien een overheerlijke luxe fruitsalade. Ook is er de keuze voor handgemaakte bonbons voor bij de koffie of thee.

De kadobonnen kunnen verschillende waardes hebben en kunnen eventueel verstrekt worden in combinatie met een fles wijn, een doosje bonbons of een lekkere salade.

De kadobonnen liever digitaal versturen, met uw eigen logo?
Vraag naar de mogelijkheden.

kijk voor beschikbare kadobonnen

hieronder enkele voorbeelden

Sweet

Kadobon met eigen logo

Een kadobon met eigen logo kan voor u worden verzorgd. De mogelijkheden zijn legio. Zowel qua waarde van de kadobon, als de kadobon zelf.

Aroma

Luxe gourmet schotel

Altijd lekker deze uitgebreide luxe gourmet schotel bestaande uit een heerlijk assortiment van verse groentes, uitstekend geschikt voor een feestelijk diner.

Spices

Pakket op recept

Natuurlijk zijn ook pakketten mogelijk met alle ingrediënten van een gerecht. Bijvoorbeeld dit smakelijke pompoen gerecht met rookworst.

*** Fijne Feestdagen ***