Verse soepen puur natuur

Soepboerinneke

Als leverancier van aardappelen, groente en fruit zijn wij altijd op zoek naar de beste kwaliteit en genieten lokale producten onze voorkeur.

Het idee voor Soepboerinneke is ontstaan op het Hollandse Platteland. Eveline, de boerin van boerderij “Het Groene Hart”, wilde goede soepen maken. Lekkere, goedgevulde soepen boordevol groenten maar vooral boordevol smaak. En dat is gelukt!

Bekijk het assortiment in onze winkel

Soep rechtstreeks van
Hollandse bodem

Na jaren van experimenteren en proberen zijn  op de boerderij, de lekkerste soeprecepten ontstaan. Voor deze soepen worden alleen eigen producten gebruikt, of zo lokaal mogelijk geteeld. Verse producten rechtstreeks van Hollandse bodem dus.

De soepen van Soepboerinneke worden volledig bereid op groene stroom en alle groenten tellen mee. Ook de groentes die qua uiterlijk niet aan de standaard eisen voldoen maar nog wel prima smaken, mogen in de soepen. Op deze manier wordt bijgedragen aan het voorkomen van voedselverspilling. 

De soepen van Soepboerinneke zijn altijd een lekkere en gezonde keus!

Hoe het werkt

Bij uw aardappelen, groente en/of fruit bestelling, kunt u nu ook deze fantastische soepen bestellen. Wij zorgen dat de bestelde soep wordt bijgevoegd, waarna wij uw bestelling bezorgen zoals u van ons gewend bent.

“Wij maken echte maaltijdsoepen,
puur natuur, rechtstreeks van de boerderij en dat proef je.”

Eveline / Boerderij Het Groene Hart